Inzet ervaringsdeskundigen bij huiselijk geweld
sluit deze website

Supportgroep Mannen

Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden om iets aan agressie en geweld te doen. Eén van de mogelijkheden is de Cirkel is Rond Supportgroep mannen.

Door erover te praten zullen andere vertellen hoe ze hier mee omgaan. Een groot voordeel is dat niemand zich hoeft te schamen omdat veel mannen tegen dezelfde problemen aanlopen. Problemen over de partner, kinderen, werk, verkeer zijn items die vaak terug komen.

Mannen vanaf 18 jaar kunnen deelnemen aan Cirkel is Rond Supportgroep mannen. Belangrijk is wel dat je echt de intentie hebt om van je agressie af te willen. Sommige mannen wachten op een behandeling en nemen alvast deel en andere stromen juist in na een behandeling in voor ondersteuning om hun agressie zo laag mogelijk te houden.

Deelnemen aan Cirkel is Rond Supportgroep mannen is gratis.

Lijkt het je wat om ook aan Cirkel is Rond Supportgroep mannen deel te nemen dan kan je jezelf of met behulp van een hulpverlener je hiervoor opgeven. Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.