Inzet ervaringsdeskundigen bij huiselijk geweld
sluit deze website

Vacature ervaringsdeskundige

Cirkel is Rond is blijvend op zoek naar (liefst geschoolde) ervaringsdeskundige, voormalig pleger huiselijk geweld en kindermishandeling, bij voorkeur met ervaring op het gebied van verslaving.

Heb jij zelf deze ervaring en wil je die (in de toekomst) inzetten en van betekenis zijn voor anderen neem dat contact met ons op!
Er is door het team al veel opgezet voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld

  • Het begeleiden van een wekelijkse supportgroep Cirkel is Rond (gebaseerd op het concept van Mannen Tegen Agressie)
  • Het individueel ondersteunen van mannen binnen gezinnen met huiselijk geweld – veelal ingeschakeld vanuit professionals van verschillende organisaties in West Brabant.
  • Het beantwoorden van (ad-hoc) vragen van professionals als het gaat om het pleger perspectief bij de aanpak huiselijk geweld.
  • Het geven van voorlichting (in Trainingen) aan professionals over pleger ondersteuning.

De ervaringen is dat er veel behoefte is aan inzet van ervaringsdeskundigen met eigen pleger ervaringskennis op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. Aangezien er in de casussen ook vaak sprake is van alcohol- en/of drugsverslaving is ervaring ook op dat terrein zeker een pré. Als ervaringsdeskundige maak je onderdeel uit van een team ervaringsdeskundigen.

Ben je benieuwd naar het complete functieprofiel stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..